Чебуреки – хрусткі зовні і з соковитою начинкою в середині

Смачні домашні чебуреки, дуже популярна випічка, яка подобається багатьом. А наш рецепт із гарячою олією, є дуже цікавим та незвичним. З такого тіста виходять чудові чебуреки "з бульбашками". Ці чебуреки вийдуть настільки смачними, що ви обов'язково запишите цей рецепт у блокнот з улюбленими рецептами вашої родини.

Тісто для чебуреків, приготоване за цим рецептом дуже вдале, його виходить тонко розкачати і при цьому воно утримує соковиту начинку. Домашні чебуреки виходять дуже смачні. Що стосується начинки, то підійде будь-який м’ясний фарш. Апетитні домашні чебуреки з фаршем гарні для ситного перекусу, їх можна взяти з собою на пікнік або у дорогу.

Інгредієнти:

Для тіста

  • Борошно пшеничне: 2,5 ст.
  • Вода: 150 мл
  • Олія: 40 мл
  • Сіль: 1 ч. ложка
  • Цукор: 1 ч. ложка

Для начинки

  • Фарш м’ясний: 400 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Додатково

  • Олія: скільки буде потрібно (для фритюру)

Як приготувати домашні чебуреки з фаршем

Готуємо продукти для замісу чебуречного тіста та для начинки. Фарш має бути у розмороженому стані. Очищаємо від лушпиння цибулю. У каструльці прогріваємо олію.

До посудини переливаємо теплу воду. Додаємо до неї цукровий пісок і сіль. Інгредієнти перемішуємо. Спеції мають повністю розчинитися. У воду просіюємо стакан пшеничного борошна. Ретельно перемішуємо так, щоб вийшло густе тісто.

СМАЧНЕНЬКЕ НА САЙТІ: 🌺 Човники з сирною начинкою та хрусткою скоринкою із м’якого тіста

До густого тіста, яке у нас вийшло вливаємо гарячу олію. Відразу ж інтенсивно перемішуємо. Просіваємо решту борошна і замішуємо еластичне тісто. На час приготування начинки тісто вкриваємо рушником і прибираємо вбік.

До миски викладаємо розморожений м’ясний фарш. Цибулю нарізаємо дрібними шматочками. Заготівлю з цибулі додаємо до фаршу. Інгредієнти приправляємо сіллю за смаком і перчимо. Компоненти начинки добре перемішуємо. Начинка має бути не щільною, тому можна доповнити фарш порцією холодної води.

Тісто ділимо порційними шматочками, кожен з яких розгортає в тонкі коржі – заготовки для чебуреків. Щоб заготовки були рівними, можна скористатися в якості “трафарету” блюдечком. На заготовки кладемо начинку, розмазуючи її рівним шаром.

Щільно фіксуємо краї заготовок, закріплюючи їх виделкою.

Сковороду заповнюємо олією. Коли вона оптимально прогріється, викладаємо чебуреки для смаження.

ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: 🌺 Як приготувати справжні смачні хачапурі по-аджарськи

Щоб з чебуреків видалити надлишки жиру, поміщаємо їх після смаження на паперові рушники або серветки.

Подаємо домашні чебуреки до столу, пригощайтеся!

Смачного 🌺

Оцініть статтю
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Чебуреки – хрусткі зовні і з соковитою начинкою в середині
Салат із зелених помідорів на зиму