Більше не смажу кабачки. У духовці під сирною шапочкою вони смачніші та корисніші

Смажені кабачки під майонезно-сирною шапочкою - класична смачна страва. Проте приготуйте її дещо інакше: без зайвої олії та додаткових калорій. Достатньо запекти кабачки в духовці, щоб вийшло не менш апетитно. Ароматні, соковиті, з чудовою скоринкою. Смакота!

Кабачки запечені з сиром у духовці виходять дуже ніжними. Така страва припаде до смаку всім членам сім’ї. Сподобається навіть тим, хто цей овоч зазвичай не вживає. Овочі виходять ніжними, смачними, з пікантною ноткою. Щоб закуска з кабачків вийшла ароматною, використовуйте твердий сир із яскраво вираженим смаком.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  • Кабачки – 500 г;
  • Сіль – 1/2 ч. л.;
  • Сухий часник – 1 ч. л.;
  • Паприка копчена – 1 ч. л.;
  • Рослинна олія – 2 ст. л.;
  • Сир – 80 г;
  • Кріп;
  • Майонез – 1 ст. л.

Як готувати кабачки під шапочкою в духовці:

Очистіть кабачок від шкірки.

Наріжте на кружечки. Перекладіть у миску.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Запечені кабачки з фаршем у сметанній заливці: виходять смачніші, ніж голубці

Додаємо: сіль, часник, копчену паприку і рослинну олію. Добре перемішайте .

Окремо натріть сир. Дрібно наріжте кріп. Додайте майонез, перемішайте.

На деко, застелене пергаментним папером, викладіть кабачок. Запікайте за 180 градусів протягом 15 хвилин.

Потім дістаньте кабачок із духовки. Додайте сирно-майонезну шапочку. Запікайте ще 5 хвилин.

Сир починає танути на очах.

Все неймовірно ароматно і просто!

Перекладаємо на тарілку і можемо куштувати.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Мариновані кабачки з перцем: таку закуску ви ще пробували

Більше смажити кабачки немає ніякого сенсу, адже є рецепт легший, корисніший і смачніший. Обов’язково спробуйте і ви . Всім смачного та гарного дня 💙💛❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Більше не смажу кабачки. У духовці під сирною шапочкою вони смачніші та корисніші
Печінка по-царськи: вишукана страва з доступних продуктів