Кабачки запечені з сиром у духовці виходять дуже ніжними. Така страва припаде до смаку всім членам сім’ї. Сподобається навіть тим, хто цей овоч зазвичай не вживає. Овочі виходять ніжними, смачними, з пікантною ноткою. Щоб закуска з кабачків вийшла ароматною, використовуйте твердий сир із яскраво вираженим смаком.
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- Кабачки – 500 г;
- Сіль – 1/2 ч. л.;
- Сухий часник – 1 ч. л.;
- Паприка копчена – 1 ч. л.;
- Рослинна олія – 2 ст. л.;
- Сир – 80 г;
- Кріп;
- Майонез – 1 ст. л.
Як готувати кабачки під шапочкою в духовці:
Очистіть кабачок від шкірки.
Наріжте на кружечки. Перекладіть у миску.
ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Запечені кабачки з фаршем у сметанній заливці: виходять смачніші, ніж голубці
Додаємо: сіль, часник, копчену паприку і рослинну олію. Добре перемішайте .
Окремо натріть сир. Дрібно наріжте кріп. Додайте майонез, перемішайте.
На деко, застелене пергаментним папером, викладіть кабачок. Запікайте за 180 градусів протягом 15 хвилин.
Потім дістаньте кабачок із духовки. Додайте сирно-майонезну шапочку. Запікайте ще 5 хвилин.
Сир починає танути на очах.
Все неймовірно ароматно і просто!
Перекладаємо на тарілку і можемо куштувати.
ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Мариновані кабачки з перцем: таку закуску ви ще пробували
Більше смажити кабачки немає ніякого сенсу, адже є рецепт легший, корисніший і смачніший. Обов’язково спробуйте і ви . Всім смачного та гарного дня 💙💛❤