Пісочне печиво з яблуками і родзинками за 5 хвилин! Легкий і швидкий рецепт

Пропоную вам спекти м'яке пісочне печиво з яблуками і родзинками . Печиво виходить ароматним, смачним, і готується при цьому легко і швидко. Випічка, приготована за цим рецептом, являє собою щось середнє між булочками та печивом. Рецепт дуже простий і чудово підійде для чаювання в колі сім'ї. Розсипчасте пісочне тісто і ніжна м'якоть яблук задовольнять смак навіть найвибагливішого гурмана.

Хочу поділиться рецептом м’якого яблучного печива, яке виходить шалено ароматним і смачним. Готується швидко і при цьому отримуємо велику порцію смаколиків до чаю. Готується пісочне печиво з яблуками і родзинками дуже швидко і просто. До речі, за бажання  родзинки можна замінити будь-якими горіхами або цукатами. І ще добавити кориці , тоді печиво набуває неймовірного аромату.

 Країна Рецептів🍝  у Telegram 

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне 340 гр
  • Цукор-пісок 100 гр
  • Масло вершкове 100 гр
  • Яйце куряче 2 шт
  • Розпушувач 1.5 ч.л
  • Ванільний цукор 8 гр
  • Сіль 1 дрібка
  • Яблука 2 шт (200 гр без шкірки)
  • Ізюм 50 гр

Як спекти пісочне печиво з яблуками і родзинками:

М’яке вершкове масло кімнатної температури кладемо в глибоку миску. Додаємо цукор, ванільний цукор, дрібку солі та перемішуємо лопаткою до однорідного стану. Додаємо 2 яйця і перемішуємо вінчиком до однорідності.

У тісто додаємо розпушувач і борошно. Замішуємо за допомогою лопатки м’яке пісочне тісто.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Готуємо смачне сирне печиво “Косички” по простому і швидкому рецепту


Тісто в результаті виходить дуже м’яким, борошна більше додавати не потрібно.


Очищені від шкірки яблука нарізаємо кубиками.


Додаємо нарізані яблука і заздалегідь промиті та просушені родзинки в тісто і перемішуємо так, щоб усі шматочки яблук були покриті тістом.


Деко застеляємо пергаментним папером і за допомогою двох ложок викладаємо шматочки тіста на деко на невеликій відстані один від одного.


Випікаємо печиво з яблуками в заздалегідь розігрітій до 180°С духовці протягом 25-30 хвилин.

ЩЕ ПЕЧИВО: ❤ Ніжне бісквітне печиво з маком та апельсиновим джемом


Печиво охолоджуємо, а перед подачею до столу за бажанням його присипаємо цукровою пудрою. А які ж вони смачні та ароматні! Спробуйте обов’язково приготувати для своєї родини! Всім смачного 💙💛

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Пісочне печиво з яблуками і родзинками за 5 хвилин! Легкий і швидкий рецепт
Пухові ванільні булочки. Ніжність в кожному шматочку