Ці рецепти не один раз мене виручали, готую їх на свято і просто на кожний день для родини. Я впевнена, що ці найсмачніші салати вам також станіть у нагоді. Попереду таких добірок ще буде багато.
Як приготувати найсмачніші салати на свято:
Країна Рецептів у Telegram
Незрівнянний салат на будь-який святковий стіл! Першим зметуть зі столу!
Один із моїх улюблених салатів! Якщо наближається якесь свято, я знаю, який салат точно буде на моєму святковому столі! Шалено смачний, соковитий, ніжний, красиво і апетитно виглядає. Такий салат на святковому столі завжди нарозхват!
Інгредієнти:
- крабові палички – 200 г
- кукурудза консервована – 170 г
- яйця – 4 шт.
- тунець консервований у власному соку – 140 г
- цибуля червона – 1 шт.
- помідори – 2 шт.
- сир твердий – 100 г
- майонез – 100 г
- листя салату
- сіль за смаком
Приготування:
Відварюємо яйця круто. Крабові палички, яйця та один помідор нарізаємо кубиком, другий помідор знадобиться для прикраси, його нарізаємо тонкими скибочками. Червону цибулю дрібно нарізаємо, сир натираємо на великій тертці, тунець розминаємо вилкою. На блюдо спочатку викладаємо промите та просушене листя салату.
Потім ставимо кулінарне кільце та перекладаємо підготовлені інгредієнти в наступному порядку: крабові палички, майонез, кукурудза, майонез, тунець, майонез, цибуля, помідори, майонез, яйця, майонез, сир. Забираємо салат у холодильник на годину, потім акуратно забираємо кільце. Прикрашаємо салат: викладаємо по колу тонкі скибочки помідора, до центру додаємо трохи зеленої цибулі.
ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Салат “Берізка” з куркою та печерицями
Салат на святковий стіл із кальмарами. Неймовірно смачний!
Такий салат із кальмарами можна приготувати на будь-яке свято. Виходить смачним, ситним за рахунок квасолі, але й водночас легким та ніжним, а гарна, святкова подача здивує ваших гостей!
Інгредієнти:
- кальмари – 3 шт. (400 г)
- зелена цибуля – 50 г
- яйця – 3 шт.
- огірки – 2 шт.
- квасоля біла – 150 г
- майонез – 1 ст. л.
- натуральний йогурт – 1 ст. л.
- часник – 1-2 зубчики (за бажанням)
- сіль за смаком
- чорний перець – за смаком
Приготування:
Кальмари заливаємо окропом і залишаємо на 1 хвилину, потім промиваємо водою і видаляємо залишки шкірки. Обов’язково потрібно прибрати плівку з тушок і середини. Після чого нарізаємо кальмари тонкою соломкою і заливаємо окропом, залишаємо на 1 хвилину, потім кальмари промиваємо водою і додаємо в салат.
Квасолю потрібно замочити, після відварити до готовності. Яйця відварюємо круто, потім нарізаємо кубиком, свіжі огірки соломкою, цибулю дрібно. З’єднуємо всі підготовлені інгредієнти, додаємо сіль, чорний перець, часник за бажанням, майонез та йогурт, перемішуємо. Щоб красиво подати салат на стіл, перекладіть його в якусь форму (глибокий контейнер), потім переверніть на блюдо, обов’язково прикрасьте, гості оцінять ваші старання!
Різнокольоровий салат з шинкою та ананасом! Без варіння, просто змішав і готово!
Здивуйте гостей яскравим та смачним салатом! Поєднання продуктів у цьому салаті незвичайне та цікаве, але дуже смачне. Салат простий у приготуванні, нічого відварювати не потрібно, нарізали, змішали та готово! Ви точно захочете повторити цей рецепт!
Інгредієнти:
- шинка – 300 г
- болгарський перець червоний – 1 шт.
- маслини – 100 г
- консервовані ананаси – 7 кілець
- твердий сир – 100 г
- сіль за смаком
- майонез – 1 ст. л.
Приготування:
Шинку та консервований ананас нарізаємо кубиком. Сир натираємо на великій тертці. Болгарський перець соломкою, маслини досить розрізати навпіл. З’єднуємо всі інгредієнти, додаємо сіль, майонез, перемішуємо, перекладаємо салатник і подаємо. Прикрашати не потрібно, салат і так виходить дуже яскравим, апетитним та красивим! Подаємо просто у гарному салатнику.
ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Салат “Княгиня” без майонезу. Нехай ваше свято буде смачним та красивим
Смачний та ситний салат із яловичиною на святковий стіл.
Цей салат з яловичиною ідеально підійде на святковий стіл! Він виходить ситний, смачний, незвичайний, красиво виглядає на столі! Рекомендую приготувати!
Інгредієнти:
- відварена яловичина – 200 г
- волоські горіхи – 50 г
- картопля – 3 шт.
- яйця – 4 шт.
- сир – 50 г
- морква – 1 шт.
- буряк – 1 шт.
- майонез для заправки
- розмарин та зерна граната для прикраси
Приготування:
Яловичину відварюємо до готовності, нарізаємо середніми шматочками, перекладаємо в миску, видавлюємо часник через прес, додаємо 1 ст. л. майонезу, добре перемішуємо. Моркву, буряк і картоплю відварюємо до готовності, потім натираємо на великій тертці. Яйця варимо 10 хвилин. Волоські горіхи подрібнюємо ножем або за допомогою блендера. Сир натираємо на дрібній тертці.
Викладаємо шарами в кільце: яловичина з майонезом та часником, волоські горіхи, картопля, майонез, морква, майонез, яйця, майонез, сир, майонез, буряк, майонез. Забираємо салат на годину в холодильник. Потім дістаємо, акуратно прибираємо кулінарне кільце. Зверху прикрашаємо салат гілочками розмарину, викладаючи їх по колу, та зернами гранату.
Якщо вам сподобались мої найсмачніші салати, то пишіть в коментарях. Я підготую ще добірку. Готуйте за задоволенням ❤