Найніжніший торт із млинців з вишнями в сирно-вершковому кремі

Смачний і такий ніжний торт із млинців з вишнями, який не вимагає особливих зусиль для приготування. Готується такий торт зовсім не складно, як здається на перший погляд. Печемо звичним способом нам млинці та збираємо тортик зі смачним вершковим кремом. Для більш цікавого смаку додаєм вишеньку, вона робить торт не таким солодким. Обов'язково спробуйте приготувати!

Такий незвичайний торт із млинців з вишнями виходить легким і неймовірно смачним. Дуже ніжно і виглядає просто розкішно. Ягоди та фрукти підійдуть будь-які на ваш розсуд: свіжі, консервовані або навіть заморожені. Такий десерт дуже подобаються як дорослим, так і дітям.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

Для млинці:

  • яйця курячі – 3 шт.
  • сіль – щіпка
  • цукор – 3-4 столові ложки
  • борошно – 200 гр
  • какао-порошок – 3 столові ложки
  • молоко – 400 мл
  • рослинна олія – 3 столові ложки
  • окріп – 200 мл

Для начинки:

  • вишня або черешня без кісточок – 300 гр (або кількість за смаком)

Для крему:

  • вершки ля збивання (33-36%) – 500 мл
  • цукрова пудра – 100 гр
  • вершковий сир – 250 гр

Як готується торт із млинців з вишнями:

У мисці збити три яйця. Додати молоко і гарненько перемішати. Змішати борошно і какао-порошок, просіяти через сито. Додати просіяну суміш частинами в яєчно-молочну суміш. Також додати розпушувач, сіль і рослинну олію. Усе ретельно перемішати, щоб не було грудочок. Додайте в тісто 200 мл окропу, гарненько перемішайте, накрийте харчовою плівкою тару з тістом і дайте постояти 20-30 хвилин.

Через деякий час розігрійте сковороду, змащену олією. Печіть млинці звичним способом. З такого тіста виходять еластичні, красиві, ніби шоколадні млинці.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Млинці на кефірі з маковою начинкою

Приготуйте крем. У чашу вилийте вершки (не менше 33% відсотків). Додайте цукрову пудру та вершковий сир. Збийте все міксером, щоб маса збільшилася в об’ємі та стала пишною.

Зберіть торт. Викладіть млинець, змастіть вершковим кремом, викладіть 3-4 ягідки, загорніть рулетиком. Повторіть процес з рештою млинців, згортаючи їх у рулет (пару млинців залиште для верху).

Отримані млинцеві рулетики укладайте по черзі по колу у форму. Кінці млинців намагайтеся загорнути при цьому всередину. Отже, перший шар поклали, утрамбували, змастіть цей шар кремом. Тепер викладіть другий шар і знову змастіть кремом. Так наповніть усю форму млинцевими рулетиками. Зверху накрийте двома відкладеними млинцями. Їхні краї акуратно загніть всередину. Накрийте млинцевий торт харчовою плівкою і приберіть у холодильник на ніч.

Наступного дня дістаньте торт і звільніть його від форми. Підготуйте глазур. Розтопіть наламаний темний шоколад і вершки імпульсами в мікрохвильовій печі, перемішайте. Не перегрівайте шоколад, інакше він у вас згорнеться грудкою.

Приготованим шоколадним ганашем покрийте торт, після чого приберіть його в холодильник на 10-15 хвилин.

Через 15 хвилин дістаньте торт і можна подавати до столу.

ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Найніжніші налисники з сиром, родзинками та лимонною цедрою

Подивіться який він яскравий, соковитий, з ніжним кремом і легкою кислинкою від вишеньки. Приємного чаювання! ❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Найніжніший торт із млинців з вишнями в сирно-вершковому кремі
Чебуреки – хрусткі зовні і з соковитою начинкою в середині