Такий незвичайний торт із млинців з вишнями виходить легким і неймовірно смачним. Дуже ніжно і виглядає просто розкішно. Ягоди та фрукти підійдуть будь-які на ваш розсуд: свіжі, консервовані або навіть заморожені. Такий десерт дуже подобаються як дорослим, так і дітям.
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
Для млинці:
- яйця курячі – 3 шт.
- сіль – щіпка
- цукор – 3-4 столові ложки
- борошно – 200 гр
- какао-порошок – 3 столові ложки
- молоко – 400 мл
- рослинна олія – 3 столові ложки
- окріп – 200 мл
Для начинки:
- вишня або черешня без кісточок – 300 гр (або кількість за смаком)
Для крему:
- вершки ля збивання (33-36%) – 500 мл
- цукрова пудра – 100 гр
- вершковий сир – 250 гр
Як готується торт із млинців з вишнями:
У мисці збити три яйця. Додати молоко і гарненько перемішати. Змішати борошно і какао-порошок, просіяти через сито. Додати просіяну суміш частинами в яєчно-молочну суміш. Також додати розпушувач, сіль і рослинну олію. Усе ретельно перемішати, щоб не було грудочок. Додайте в тісто 200 мл окропу, гарненько перемішайте, накрийте харчовою плівкою тару з тістом і дайте постояти 20-30 хвилин.
Через деякий час розігрійте сковороду, змащену олією. Печіть млинці звичним способом. З такого тіста виходять еластичні, красиві, ніби шоколадні млинці.
ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Млинці на кефірі з маковою начинкою
Приготуйте крем. У чашу вилийте вершки (не менше 33% відсотків). Додайте цукрову пудру та вершковий сир. Збийте все міксером, щоб маса збільшилася в об’ємі та стала пишною.
Зберіть торт. Викладіть млинець, змастіть вершковим кремом, викладіть 3-4 ягідки, загорніть рулетиком. Повторіть процес з рештою млинців, згортаючи їх у рулет (пару млинців залиште для верху).
Отримані млинцеві рулетики укладайте по черзі по колу у форму. Кінці млинців намагайтеся загорнути при цьому всередину. Отже, перший шар поклали, утрамбували, змастіть цей шар кремом. Тепер викладіть другий шар і знову змастіть кремом. Так наповніть усю форму млинцевими рулетиками. Зверху накрийте двома відкладеними млинцями. Їхні краї акуратно загніть всередину. Накрийте млинцевий торт харчовою плівкою і приберіть у холодильник на ніч.
Наступного дня дістаньте торт і звільніть його від форми. Підготуйте глазур. Розтопіть наламаний темний шоколад і вершки імпульсами в мікрохвильовій печі, перемішайте. Не перегрівайте шоколад, інакше він у вас згорнеться грудкою.
Приготованим шоколадним ганашем покрийте торт, після чого приберіть його в холодильник на 10-15 хвилин.
Через 15 хвилин дістаньте торт і можна подавати до столу.
ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Найніжніші налисники з сиром, родзинками та лимонною цедрою
Подивіться який він яскравий, соковитий, з ніжним кремом і легкою кислинкою від вишеньки. Приємного чаювання! ❤