Картопля фарширована м’ясом на обід або вечерю

Який слов'янин не любить картоплю ?! Мені дуже подобається картопля фарширована м'ясом. Виходить нова інтерпретація класичної страви. Така страва чудово підійде і для святкового столу. Виходить дуже смачно та красиво! Будете готувати? ❤

Прочитавши статтю, ви відкриєте собі простий рецепт картоплі, і будете знати, яка на смак картопля фарширована м’ясом в смачному соусі. Тепер, завдяки такому оригінальному рецепту приготування рум’яної та апетитної фаршированої картоплі, ви можете урізноманітнити своє звичне повсякденне меню. Розкажіть, якому виду фаршу ви надали перевагу? Чи залишилися ви задоволені смаком готової страви? Не забувайте ділитися своєю думкою у коментарях.

Інгредієнти:

  • картопля – 10 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • фарш – 600 г
  • вода – 150 мл
  • сметана 20% – 200 мл
  • кетчуп – 1 ч. л.
  •  аджика – 1 ч. л.
  • чорний мелений перець – за смаком
  • італійські трави – 0,5 ч. л.
  •  сіль за смаком

Як готується картопля фарширована м’ясом:

Беремо 10 очищених та промитих картоплин і, використовуючи ніж, вирізаємо в них серцевину.

Дрібно рубаємо 1 головку цибулі і обсмажуємо її до золотистого кольору. У глибокій ємності змішуємо 600 г фаршу, обсмажену цибулю, 0,5 ч. л. італійських трав, а також сіль та чорний мелений перець за смаком. Все добре перемішуємо.

ЩЕ РЕЦЕПТИК: ❤ Картопляні кнедлики – смачні, як вареники, але мороки набагато менше

Кожну картоплю начиняємо отриманою м’ясною сумішшю (якщо у вас залишиться зайвий фарш, з нього можна сформувати фрикадельки).

У глибокій ємності змішуємо 200 мл сметани, 1 ч. л. кетчупу та 1 ч. л. гострої аджики.

Викладаємо картоплю на вогнетривку форму .

Поливаємо ЇЇ сметанним соусом, що вийшов.

Також додаємо у форму 150 мл води. Накриваємо картопля фольгою і відправляємо її в розігріту до 180 ° C духовку на 1 годину 20 хвилин.

Важливо! Якщо ви хочете, щоб страва вийшла рум’яною, за 10 хвилин до закінчення приготування зніміть фольгу з форми. Готова картопля виходить дуже ніжною, соковитою та ароматною.

ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Картопляні грибочки з часниковим соусом. Чудова страва зі звичайної картоплі, яку ви ще не варили

За бажанням, його також можна прикрасити зеленню та тертим сиром. Така страва чудово виглядатиме як на повсякденному, так і на святковому столі.

Смачної вам картопельки та хорошого настрою ! Ми переможемо і все буде добре ❤❤❤

Оцініть статтю
( 3 оцінки, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Картопля фарширована м’ясом на обід або вечерю
Рецепт не примха, а справжня знахідка: як приготувати маринований виноград, як оливки