А ще, такі запечені баклажани з м’ясним фаршем , можна полити часниковим соусом із зелені. Тоді страва буде не тільки смачна, а ще й дуже запашна. Фарш для цієї страви можна використовувати яловичину і свинину, курку, суміш різного м’яса і птиці.
Інгредієнти:
- баклажани, 2 шт;
- фарш, 400 г;
- сир, 100 г;
- яйця, 3 шт.;
- сухарі панірувальні, 1 склянка;
- борошно, 3 ст.л;
- спеції, сіль, ароматні трави, зелень.
Як готувати запечені баклажани з м’ясним фаршем:
Баклажани ріжемо вздовж скибочками, дряпаємо вилкою канавки, посипаємо сіллю та різними спеціями та ароматними травами, перцем.
Фарш змішуємо з сіллю та спеціями, зеленню та вимішуємо. Викладаємо на скибочки рівним шаром фарш.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Цибульники – додаємо манку в цибулю і через 10 хвилин котлети готові
Яйця збиваємо із сіллю та перцем. Тертий сир змішуємо з яйцями, всипаємо спеції та перемішуємо. Баклажан з фаршем паніруємо в борошні, потім у сухарях і опускаємо в яєчно сирну масу.
Обсмажуємо на олії до рум’яності з двох сторін на невеликому вогні, щоб м’ясна начинка добре просмажилася. Можна протушкувати баклажани під кришкою 5 хвилин, щоб фарш пропарився.
До таких баклажанів з м’ясом в оригінальній паніровці, зробіть ще соус зі сметани або майонезу з кропом та часником.
Ідеально поєднується страва з Салатом з помідорів з часником та зеленню швидкого приготування..
Насолоджуйтесь!