Фаршировані котлети в клярі на сковороді

Чудова ситна та смачна страва для вечері. Такі фаршировані котлети в клярі виходять дуже соковитими, ніжними та неймовірно смачними. Вашій родині сподобається. Рецепт дуже простий, ви без зусиль впораєтеся з їх приготуванням . Кляр виходить повітряним і зберігає соковитість м'яса. Ділюсь рецептом з вами!

Я дуже часто готую фаршировані котлети в клярі , це завжди ходова страва у моїй родині. Такі котлетки підійдуть і до сніданку, і на вечерю, і навіть на стіл гостям. Подавати такі смачні, з хрусткою скоринкою котлети можна як із гарніром, так і самостійно. Котлети в клярі залишаються смачними навіть у охолодженому вигляді.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

Для котлет:

  • Фарш м’ясний – 500 г;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Яйце – шт.;
  • Сіль – ½ ч.л.;
  • Панірувальні сухарі – 4 ст. л.;
  • Молоко – 50 мл.

Для начинки:

  • яйця варені – 2 шт.;
  • вершкове масло – 100 г;
  • сир – 100 г;
  • часник – 2 зубчики;
  • зелена цибуля – пучок;
  • кріп – пучок.

Для кляру:

  • яйця – 2 шт.;
  • сметана – 2 ст.л.;
  • борошно – 3 ст.л.;
  • розпушувач – ½ ст.л.

Як готувати фаршировані котлети в клярі :

Змішуємо панірувальні сухарі з молоком, даємо їм набрякнути. Натираємо на дрібній тертці цибулю, разом із яйцем відправляємо у фарш, солимо. Викладаємо у фарш панірувальні набряклі сухарі, руками перемішуємо фарш до однорідної маси. Для начинки натираємо на великій тертці варені яйця та сир.

Викладаємо в суміш сиру та яєць м’яке вершкове масло, пропускаємо через прес зубчики часнику та змішуємо. Шаткуємо зелену цибулю і кріп, висипаємо в начинку, знову перемішуємо.

ЩЕ КОТЛЕТИ: ❤ Улюблені котлети мого чоловіка – ділюся усіма секретами

Створюємо з фаршу невеликі кульки, куди кладемо начинку. Запечатуємо у фарші начинку з яєць та залишаємо на 15 хвилин у морозилці.

В окремій тарі змішуємо яйця зі сметаною, борошном та розпушувачем. Обмочуємо в тісті котлети.

Розігріваємо 100 мл олії та обсмажуємо котлети .

Смажимо котлети до золотистої скоринки з усіх боків.

У результаті маємо цікавий варіант приготування котлет з начинкою.

Маємо ось такі гарні рум’яні котлети.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Ідеальні курячі котлети з болгарським перцем

Подавати такі котлети в якості закуски або до любого гарніру чи салату. Всім смачного 💙💛

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Фаршировані котлети в клярі на сковороді
Салат з копченою курячою грудкою та корейською морквою