Шукаєте якусь смачну новинку, якою могли б порадувати свою родину? У такому разі, можливо, маємо для вас підказку! Сьогодні разом приготуємо фантастичні двоколірні булочки «Зебра» з шоколадною начинкою, які сподобаються всій родині. Приготувати цю смакоту дуже просто завдяки доданому фоторецепту .
Складові:
- 630 г борошна
- 7 г дріжджів
- 300 мл молока
- 60 г цукру
- дрібка солі
- 2 яйця
- 60 г розтопленого масла
- 50 г какао
- 50 г м’якого масла
Начинка:
- гіркий шоколад 100 гр
Сироп для змащування :
- ванільний екстракт 1 ч.л. або 1 стручок ванілі
- цукор 100 г
- вода 75 мл
Як приготувати булочки «Зебра»:
Почнемо з того, що змішаємо молоко, цукор і дріжджі.

Додаємо яйця і розтоплене масло. Ретельно перемішуємо.

Потім додаємо борошно і розпушувач.
ЩЕ БУЛОЧКИ: ❤ Булочки завитушки з начинкою із журавлини

Вимішуємо гарне гладке тісто, яке ділимо на 2 частини.

Першу частину тіста змішаємо з какао.

Ретельно все замішуємо.

Звичайне тісто і какаове тісто залишаємо на 60 хвилин під харчовою плівкою.

Після закінчення часу розкачайте какаове тісто на присипаному борошном качалку.

Розділіть на 8 однакових прямокутників.

Потім наріжте їх на невеликі смужки і змастіть м’яким маслом. Звичайне тісто також розкачайте і наріжте на 8 однакових частин.

Прямокутник зі звичайного тіста покладемо на шоколадний прямокутник.

На тісто кладемо кілька шматочків гіркого шоколаду і починаємо скручувати.

Викладаємо на деко і залишаємо під рушником на 20 хвилин.

Потім змащуємо яйцем.

Випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 30 хвилин. Після випікання і охолодження змащуємо цукровим сиропом.
ЩЕ БУЛОЧКИ: ❤ Найсмачніші булочки-рогалики з вареним згущеним молоком

Покажу, які вони всередині. Невагомі, на дотик м’які. Глибока шоколадна нотка і сироп з ваніллю – це щось!

Обов’язково приготуйте здобні двоколірні булочки з какао і ванільним сиропом. Всім смачного ❤








