Ніжний, повітряний та бюджетний манник із капустою можна приготувати буквально за пів години. І для нього вам знадобляться найдоступніші та найдешевші продукти. Такий пиріг стане чудовим сніданком, вечерею, перекусом для дитини до школи чи дорослого. Капусту використовуйте молоду, саме з такою капустою він виходить ніжним і соковитим. Якщо у вас капуста зимових сортів, то раджу її трохи протушкувати, відварити або приготувати на пару. Приготувати її до напівготовності.
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- 350 мл кефіру
- 200 г манної крупи
- 500 г молодої капусти
- зелена цибуля, кріп
- сіль, перець
- 3 варених яйця
- 2 яйця
- 40 г розтопленого вершкового масла
- 2 ст. л. олії
- 1 ч. л. розпушувача
- 1 ч. л. сушеного часнику
- 1 ст. л. сметани для змащення
Як приготувати манник із капустою:
В миску виливаємо кефір, висипаємо манну крупу, перемішуємо віночком до однорідності. Дати постояти 15-20 хвилин.
Капусту дрібно нашинкувати. Нарізати зелену цибулю та кріп. Все покласти в окремо миску, додати сіль та перець на (свій) смак.
ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Фарширована молода капуста! Тепер готую тільки так: смачно, просто та ефектно
Добре перемішуємо та переминаємо руками.
В кефірну суміш додаємо 2 сирих яйця, розтоплене вершкове масло, олію, перемішуємо. Всипаємо розпушувач та сушений часник.
Додаємо капусту та варені яйця, перемішуємо.
Форму для випічки застелити пергаментом, змастити олією і вилити капустяну масу. Випікати манник з капустою 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.
ЩЕ РЕЦЕПТИК: ❤ Капустяні чебуреки без тіста з молодої капустки
Змастити манник із капустою сметаною і відправити ще на 2 хвилини в духовку. Дати постояти у формі 15 хвилин і можна подавати до столу. Капустяний манник дуже смачний у теплому вигляді зі сметаною або соусом. Смачного! ❤