Овочевий салат з квасолі, солоними огірками, яйцями та морквою – ситна страва, з приготуванням якої впорається навіть кулінар-початківець. Такий салатик можна включати в меню підчас посту, якщо сметану замінити на олію та прибрати яйця .
Країна Рецептів у Telegram
Консервована квасоля, як і більшість бобових, досить ситний продукт. Тому салати з консервованою квасолею і зеленю стають чудовим рішенням, поживнимі легким водночас. Це чудове джерело рослинного білку, а поживні речовини в ній можуть знизити ризики низки хронічних захворювань. У поєднанні з усіма корисними властивостями зелені, цей салат стає таким собі весняним суперфудом із чудовим смаком.
Інгредієнти:
- Варена морква – 1 шт;
- Солоні огірки – 4 шт;
- Варені яйця – 4 шт;
- Квасоля консервована – 180 г;
- Кріп – пучок;
- Часник – 2 зубчики;
- Сметана – 3 ст.л.
Як готувати салат з квасолі:
Очищаємо варену моркву і нарізаємо на маленькі кубики.
Теж саме робим із солоними огірками .Хоча овочі для салату можна різати не тільки кубиком але й довгими смужками.
ЩЕ САЛАТ: ❤ Дуже смачний салат “Київський”, який готується всього 10 хвилин
Варені яйця очищаємо і також ріжемо невеликими шматочками.
Викладаємо в салатник моркву, огірки та яйця. Кладемо в салат варену квасолю. Шаткуємо дрібно кріп, додаємо в салат.
Натираємо на маленькій тертці зубчики часнику, кладемо в салат. Заправляємо страву сметаною, ретельно перемішуємо.
Цей салат не потрібно зайвий раз солити, оскільки у страві є солоні огірки.
ЩЕ САЛАТ: ❤ Салат з куркою та морквою по-корейські. Від цього салату всі господині в захваті
Сметану в рецепті можна замінити домашнім майонезом або грецьким йогуртом. Смачного вам салатику 💙💛