М’ясо тунця дуже поживне саме по собі, сир і яйця, які також присутні в салаті, зроблять це блюдо ще ситніше. Така закуска буде дуже до речі на святковому столі. Повірте, ви зможете порадувати смакові рецептори своїх близьких, подавши їм салат з тунця з морквою. Ще один плюс: салат готувати зовсім не складно, навіть дитина зміг би з цим впоратися.
Інгредієнти:
- Тунець консервований – 1 банка;
- Яйце – 1 шт.;
- Огірок – 1 шт.;
- Морква – 1 шт.;
- Сир твердий – 200 г;
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.;
- Майонез – 3-4 ст. ложки.
Як готувати салат з тунцем і морквою :
На початковому етапі підготуємо всі складові. Моркву і яйце відваримо і почистимо, огірок помиємо, цибулю позбавимо від лушпиння.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Салат “Берізка” з куркою та печерицями
Подрібнимо яйця, сир і овочі, порізавши невеликими кубиками.
Всі компоненти салату складаємо в миску, туди ж відправляємо тунець, попередньо зливши з неї рідину. Перемішуємо салат, солимо за смаком і додаємо майонез.
Салат з тунцем і морквою готовий. Якщо ви любитель гострого, можете зверху прикрасити перчиком чилі.
Така закуска не тільки буде вигідно виглядати на святковому столі, але і звичайний сімейний обід салат з тунця з морквою зможе перетворити на справжнє свято.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бажаєте смачну та красиву страву? Приготуйте салат «Маки»
Пригощайтеся і насолоджуйтеся смаком.