Як я готую швидкі 🥞 сирники. Неймовірна смакота на сніданок без проблем

Сирники - традиційна страва слов'янської кухні. То ж сьогодні я розкажу вам, як приготувати на сніданок швидкі сирники. Пишні і ароматні , які люблять як діти, так і дорослі. Це ідеальний сніданок, оскільки не тільки поживний, а й корисний. А сам процес приготування простий, не забирає багато часу і не потребує особливих кулінарних навичок.

Ці швидкі сирники, універсальна страва, якою можна поласувати в любу пору року. Тим паче, вони не лише смачні, а й корисні, адже домашній сир, основний інгредієнт страви, багатий на протеїн, кальцій і вітамін D – усе, що потрібно для міцних кісток і здорових зубів. Ба більше, сирники містять і вітамін А, який допомагає підтримувати чіткий зір і міцний імунітет.

Все готується дуже швидко із однієї упаковки кисломолочного сиру. У класичні сирники з сиру часто підмішують родзинки, перемелені горішки, сухофрукти. Можна зробити їх із бананом, що додасть приємного аромату та смаку. Любителям поекспериментувати, раджу спробувати заховати в тісто шматочок шоколадки – виходить незвично. Не обов’язково використовувати пшеничне борошно. Хто не дуже любить солодке, можуть замість цукрового піску додати часник, натертий сир (твердих сортів) і рубану свіжу зелень. Подавати таку страву краще теплою зі сметаною, сиропом, варенням чи іншими улюбленими соусами.

Країна Рецептів🍝  у Telegram 

Інгредієнти:

  • Кисломолочний сир – 300 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор – 100 г
  • Сода – 1 ч. л.
  • Олія – 20 мл
  • Борошно – 300 г
  • Олія для смаження – 200 мл

Як приготувати швидкі сирники :

Візьміть сир будь-якої жирності. Розбийте яйця.

Додайте сіль, чайну ложку соди, потім цукор. Тепер все добре перемішайте, розімніть сир. Додайте олію без запаху і знову перемішайте.

ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ “Панкейки” ніжні як хмаринка – ідеальні на сніданок

Далі просійте борошно. Почніть замішувати тісто. Поступово додавайте борошно, головне, щоб тісто схопилося. Воно вийде трохи липке.

Відокремте від тіста шматок і приступайте до розкочування. Щоб було зручно з ним працювати, підсипайте борошно у процесі. Розкотіть пласт завтовшки 7-8 мм. Довільно розріжте на шматочки за допомогою любої форми для печива.

У сковороду налийте олію та нагрійте її. Викладіть заготовки та обсмажуйте з двох сторін по 1 хвилині.

Раджу олію сильно не нагрівати, інакше може швидко утворитися скоринка, а всередині пампушки залишаться сирими.

ЩЕ ПО ТЕМІ: ❤ Смачні та пишні оладки “Товстушки” на дріжджах і молоці

Смачні хрустики подаємо до столу. Ось так ми швидко і без мороки формування приготували гарні сирнички. Смачного вам сніданку, любі мої! ❤💛💙

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Як я готую швидкі 🥞 сирники. Неймовірна смакота на сніданок без проблем
Таджин з куркою та овочами