Капустяники у сирному соусі. Якщо готувати, то тільки так

Дуже смачні капустяники у сирному соусі. Напевно можна сказати, що це один із варіантів приготування лінивих голубців. Такі капустяники дуже полюбляє їсти моя донька. Вони підходят  до будь-якого гарніру або салату. А фарш, до речі, можна взяти будь-який не тільки курячий.

Смачні капустяники у сирному соусі за таким простим рецептом вам точно сподобаються. Легкі за складом котлети. А відома користь овочів тільки додає переваги цій простій, але апетитній страві. Проста та зрозуміла їжа дає людям здоров’я, наприклад, у капусті дуже багато корисних речовин для нашого організму. Їжте капусту, ви допомагаєте своєму організму спалювати зайвий жир і тримаєте своє тіло у чудовій формі! Ставте + в коментарях, якщо будете готувати.

Інгредієнти:

  • фарш, 500 г;
  • капуста, 200 г;
  • рис, 2 – 3 ст.
  • цибуля, 2 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль, перець, панірувальні сухарі;

Для соусу:

  • сир вершковий плавлений, 300 г;
  • молоко, 150 мл;
  • часник, 2 зубчики.

Як приготувати капустяники у сирному соусі:

Курячий фарш (можна брати будь-який), змішуємо з подрібненою м’ясорубкою капустою, цибулею та часником. Рис відварюємо та остуджуємо, додаємо у фарш.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Капустяні котлети пишні та соковиті: кохання з першої котлетки, смажу третю сковорідку

Вводимо яйце, солимо і перчимо, посипаємо будь-якими спеціями та вимішуємо масу. Формуємо котлети та обвалюємо в панірувальних сухарях, обсмажуємо до рум’яності.

Молоко та сир, часник перебиваємо занурювальним блендером.

Соус виливаємо в каструлю з котлетами, готуємо на невеликому вогні близько 15 хвилин.

До такої унікальної та смачної закуски можна зварити макарони чи спагетті, картопляне пюре чи рис із овочами, гречану кашу.

Також не завадять і різні салати чи мариновані овочі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Бабуся навчила: здивувала всіх! Смачна страва з простих продуктів

Обов’язково приготуйте цю страву, це дуже смачно!

Оцініть статтю
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Капустяники у сирному соусі. Якщо готувати, то тільки так
Турецька ачма підкорила серця мільйонів. Від такої булочки складно відмовитися