Закручені пончики по-корейські Kkwabaegi з цукром та корицею

Від них просто неможливо відірватися. Закручені пончики по-корейські м'які та повітряні всередині, з хрусткою скоринкою зовні. Їх можна обвалювати в цукровій пудрі, або цукром змішаним з корицею. Тісто для них готується на дріжджах і виходить пухирчастим, а пампухи ще більше роздуваються під час смаження, утворюючи апетитну скоринку. Готуйте із задоволенням і балуйте своїх близьких цією чудовою випічкою.

Сьогодні готуватимемо дуже популярну вуличну корейську страву – закручені пончики Квабегі. Ці неймовірні пончики зведуть з розуму кожного, хто їх куштує! Вони пухнасті, м’які всередині і дуже хрусткі зовні.Чим корейські пончики відрізняються від усім відомих смажених пампушок? Напевно, тільки формою, ну і цукровою посипкою з корицею. Але я зауважу, що скручене тісто має зовсім іншу структуру і смак після смаження, ніж кругляші. Тісто оксамитове, чудове в роботі. Пончики хоч і обсмажуються у фритюрі, але зовсім не вбирають олію.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  • 3 чашки борошна для пончиків, плюс 2 столові ложки для присипки
  • 2 столові ложки олії
  • 1 пакет сухих дріжджів (близько 2 чайних ложок: 7 грам)
  • 5 столових ложок білого цукру
  • 1 склянка молока
  • 1 яйце
  • ½ чайної ложки кошерної солі
  • кукурудзяна олія для смаження
  • ½ чайної ложки порошку кориці

Як приготувати закручені пончики по-корейські:

Вершкове масло розтопити, додати в нього склянку молока, 2 ст. л. цукру, ½ ст. л. солі, ретельно розмішати, поки не розчиниться цукор. Потім вбити яйце, знову перемішати. Всипати сухі дріжджі.


Додати 3 склянки (360 гр) борошна, замісити м’яке тісто. Накрити і поставити в тепле місце для збільшення тіста вдвічі.


Коли тісто піднялося перший раз, обминаємо його руками і знову залишаємо в теплому місці в накритому вигляді, щоб воно знову збільшилося вдвічі.

ЩЕ ПОНЧИКИ: ❤ Найвдаліші пісні пампухи з маком на Святвечір за бабусиним рецептом

Ділимо тісто на 16 приблизно рівних частин, катаємо з них кульки. Накриваємо харчовою плівкою.

Беремо один шматочок тіста, розкачуємо в довгу ковбасу, починаючи від центру. Потім один кінець закручуємо догори, а інший – донизу.


І закручуємо в джгут. Пальцями злегка прищипуємо край, щоб скріпити тісто.


Повторюємо з усіма іншими шматочками. Залишаємо на 10 хвилин, щоб піднялося.


Через 10 хвилин обов’язково перевертаємо тісто на інший бік, щоб воно було рівномірно об’ємним з усіх боків. Залишаємо ще на 10 хвилин.

Можна смажити! Розігріваємо олію в глибокому посуді. Потім зменшуємо вогонь до середнього, щоб пончики рівномірно і поступово просмажувалися як зовні, так і всередині. По парі хвилин з кожного боку, акуратно перевертаємо їх щипцями. Смажимо до такої коричневої скоринки. Викладіть на паперовий рушник приготовані пончики, щоб забрати лишню олію.

Додайте 2 столові ложки цукру і корицю і добре все перемішайте.  Кладемо туди пончики і обкачуємо в суміші.  Найкраще це робити, коли пончики ще теплі.

Повторіть це з усіма пончиками, поки вони всі не будуть приготовані та покриті посипкою.

Викладаємо закручені пончики в цукрі та кориці на блюдо.

ЩЕ ПОНЧИКИ: ❤ Неймовірно смачні полтавські вергуни на кефірі: як приготувати пишні смаколики

Тепер можна куштувати, кличте родину до столу. З гарячою кавою з вершками дуже гарно смакують! Всім смачного та гарного дня 💙💛

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Закручені пончики по-корейські Kkwabaegi з цукром та корицею
Салат зі смаженими баклажанами , перцем та помідорами без оцту